B.I.-MATERIJAL.

– Vaš specijalist za građevinske radove, radionicu, kuću i vrt

B.I.-MATERIJAL prodajni centar u Fojnici otvoren je 2015. godine u cilju pružanja profesionalnie i vrhunske usluge kupcima.

Poduzeće se primarno bavi trgovinom, preprodajom, maloprodajom građevinskog materijala i sanitarija.

Poduzeće ima 4 zaposlena, vlastiti vozni park, 400 kvadrata prodajnog prostora i preko 7000 artikala.

Naši djelatnici će vam pristupiti srdačno , profesionalno uz stručan savjet koji će Vam sigurno pomoći pri odabiru idealnog proizvoda

Za obrtnike i poduzetnike u ponudi imamo profesionalne proizvode i širok spektar usluga. Naš cilj je olakšavanje posla profesionalcima. U našoj ponudi razveselit će Vas vrhunski asortiman robe s popustom pri kupnji većih količina, stručno savjetovanje od strane naših prodajnih savjetnika te ekskluzivan program usluga s komisioniranjem robe i uslugom dostave.

Provjerene kvalitetne marke

U ponudi firme B.I.-MATERIJAL pronaći ćete gotovo isključivo proizvode poznatih proizvođača, no internu kontrolu kvalitete robe ipak shvaćamo vrlo ozbiljno.amo na taj način možemo biti sigurni da će proizvodi udovoljiti visokim zahtjevima koje od njih tražimo zajedno s našim kupcima.

Snažan tim

Naši su zaposlenici naša najjača karika te nam je stoga obuka i razvoj osoblja među najvišim prioritetima. U konačnici naši zaposlenici provode u djelo koncepte i svakodnevno ispunjavaju naša obećanja o odličnoj usluzi.

Posjedujemo

CERTIFIKAT POUZDANOSTI.

Posjedujemo i certifikat pouzdanosti dodijeljen 2017. godine za uspješno poslovanje, pouzdanost u poslovanju; i spada u top 12% kompanija u BiH po bonitetnoj uspješnosti.

Certifikat pouzdanosti

100 dobavljača

7000 artikala.

vlastiti vozni park

Posjetite nas i uvjerite u našu profesionalnost i kvalitetu proizvoda!